søndag 6. januar 2013

Change of habit

Siden det er nytt år med nye muligheter, har jeg bestemt meg for å endre litt på hvor jeg sitter når jeg blogger. Vanligvis har dette vært i sofaen foran TV'n med laptop på fanget.
Jeg har i løpet av helgen derfor rekvirert et "rom" som egentlig var tiltenkt en sentralstøvsuger.
Nå har det blitt et helt ok kontor for meg. Det har for så vidt vært en Billy-hylle her hele tiden, her har jeg stuet sammen diverse bøker etter hvert som jeg har lest dem (eller ikke lest dem...).

Noen ting er et must uansett
Fortsatt ganske ryddig

Jeg skulle vel egentlig ha ryddet bort all julepynten i dag. Men siden det ikke er helt feil å la den bli til 20.dag jul kan det meget vel tenkes at den blir en uke til?  

Bokyllen bak meg
Jeg har for øvrig vært på jakt  etter Kafka på stranden, var så sikker på jeg ville finne den på jobb. Jeg tuller ikke når jeg sier vi sikkert har alt annet av Murakami inne, utenom den. Ser derfor ut som jeg må kjøpe e-boka, tviler på jeg orker vente på papirbokutgaven. Det rare er at jeg var sånn ca 90% sikker på at jeg hadde kjøpt den tidligere. Kanskje jeg har et bokmonster i huset og ikke bare det ene i vaskemaskinen (det som spiser strømper)?

Det er så herlig at det går mot lysere tider!

9 kommentarer:

 1. Nå blei eg inspirert til å rydde! Eg har eit roterom som skal gjerast om til eit slags arbeidsrom, på eit eller anna tidspunkt.

  Håper du finn Kafka på stranden. Det er ei god bok, eg skal lese ho om igjen nå, med lesesirkelen til Line.

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott du ble inspirert :) Det er jo ikke verdens vakreste rom, men det er greit å ha ting litt mer organisert. Det neste rommet som står for tur er gjesterommet/biblioteket.
   Herren i huset har bestilt seg "kinoseter" til TV-stua, så nå blir det noe for en hver smak her i heimen.

   Slett
 2. Grattis med nytt kontor! Det er ikke størrelsen som betyr noe, bare man har det viktigste. Bøker og PC :o) Julepynten ja.. Den ryker ut idag (egentlig igår, men jeg - gjett - havnet i ei bok, bombe :) Kanskje jeg rett og slett skal gjøre det NUH. Nemlig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flink du er! Jeg har FORTSATT julepynt i huset...det verste er vel at jeg egentlig aldri ble helt ferdig med å pynte... men, men. Jeg jobber alltid sent på mandager så den ryddejobben får jeg heller ta i morgen.

   Havnet også i en utrolig god bok i går. En totalt uventet god bok. Se ikke bort fra en omtale i morgen, selv om jeg tviler på at det er en bok for deg ;)

   Slett
 3. Kos med egen plass til bloggingen og her du det du trenger aller mest, bøkene og pepsi maxen.Godt å se at det ikke bare er meg som må ha den i umiddelbar nærhet. Skal lage meg en liten krok i stuen snart for jeg er lei av å sitte med spisebordet hele tiden. Grattis :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff, Pepsi Max ja.... er det noe jeg skulle hatt som nyttårsforsett så er det vel å kutte ut den. Holder i det minste liv i tannlegen min om ikke annet.

   Er virkelig deilig å ha alt samlet på et sted :-)
   Dessuten kan jeg stenge døren og virkelig lukke ute alle forstyrrende elementer :)

   Slett
 4. Kult med kontor.. Kanskje eg skulle droppe heile gjeste rommet og lage stort kontor til meg sjølv :P Må innrømme tanken har vært der flere ganger hehe
  Men familien blir nok litt skuffa hvis de må sove på sofaen :P

  Men kjempe kult :D

  Her tok eg meg sammen og tok ned julepynten i dag.. Eller sånn ca.. den kom aldri helt opp :/ så var ikkje så stort og ta ned :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, samme med meg....ble ikke hndre prosent ferdig med å pynte :-) Skal ha en ryddeøkt etter jobb i morgen.

   Jeg tror kanskje det er greit for både meg og "gubben" at jeg har et kontor. Er så distré og rotete at det sikkert er en kjempelettelse å slippe bøker absolutt over alt. Dvs bøker, kaffekopper, skriblerier og penner ;-)

   Slett
 5. Gratulerer med ny bloggeplass:)Ønsker meg også ett et eget sted, men jeg vil ikke sitte alene, så trenger ett kontor der det vanker folk rundt meg, så sofaen får duge en stund til. Tross samboerens klage om at jeg okkuperer hele hans plass også, hehe og det gjør jeg jo:) Liker bokhyllen din! Håper du finner Kafka:) Koser meg godt med den:)

  SvarSlett