fredag 15. februar 2013

Mammut 2013

Etter dager med utpakking, prising og "sjauing" begynner jeg så smått å bli klar for årets Mammut-salg. Satser på noen vannvittig kjekke salgsdager. Et par overraskelser har jo dukket opp, jeg har for eksempel blingsa litt når jeg la inn mammut-ordren så det som egentlig skulle bli 15 eksemplarer av en bok har blitt til 150... men men, regner med supersalg så det skal nok gå bra (håper vi).

Foto lånt fra forlaget
Foto lånt fra forlaget
Mine anbefalinger til deg som skal ut å handle på mandag eller dagene som følger er;
Katalognr.:
26. Gravlunden i Praha – Umberto Eco
30.Imot naturen – Tomas Espedal
32. Alle dør alene –Hans Fallada39.Så høyt var du elsket – Nikolaj Frobenius
84.I dag ville jeg helst ikke ha møtt meg selv – Herta Müller197. Hverman (lydbok) – Philip Roth
457.Flaskepost fra P – Jussi Adler-Olsen471.Stormalget – Emberland/Rougthvedt
567. Fiender til vi dør – Magnus Borgen
X-mammut (norli) 1004. Hitlers norske hjelpere – Nina D. Kroglund

- Selvsagt er det flere bøker jeg liker og anbefaler, men dersom man ikke skal gå helt "bananas" er dette de jeg synes er viktigst å få med seg.


Selv har jeg forhåndsbestilt bøkene nedenfor;
Katalognr.:
106. Det motsatte av døden – Roberto Saviano179. Mange års røynsle med pil og boge – Olav H. Hauge187. Kjærlighetens komedie (lydbok) – Henrik Ibsen392. 1 porsj. – Lillevik/Brun/Neby529. De tause heltene 830-S – Terje Kristoffersen

X-mammut (norli) 1007. Jamies Amerika – Jamie Oliver
-Planen er at kokebøkene skal gis bort i presanger. Listen min ser jo kanskje litt stusslig ut, men jeg garanterer at jeg kommer til å kjøpe mange fler enn det jeg trodde da jeg forhåndsbestilte. Det er jo noe helt annet når man holder en bok fysisk i hånden og kan bla i den, sammenlignet med når man bare ser noen bilder i en katalog.


Nå er det helg, og denne helga skal jeg KOSE meg med lesing. Herlig med fri.
Ha en knakende fin helg!

3 kommentarer:

 1. Ups, 150 ble litt mange, håper det var en populær bok! he he :)

  Har selv sjauet, telt og løftet mang en tung eske før mandagen. Dette blir mitt første år bak disken og jeg gleder meg virkelig! Håper bare jeg klarer å styre unna de verste fristelsene, hvis ikke blir det havregrøt og pasta de neste ukene og kjærlighet på tanken i stedet for bensin...

  SvarSlett
 2. Jeg har rett og slett bestemt meg for å ikke la meg friste dette året. Fornuften sier nei, da bokhyllene er sprengt og lommeboka slunken akkurat nå. Men som ivrig bibliotekgjenger blir det alltids nye bøker å lese. Hygg dere med nye bøker, dere som kjøper!!!

  SvarSlett
 3. Ahh, du vene Mamut-tid! Kos deg med salget!

  SvarSlett