fredag 1. mars 2013

Påskepresang

Siden jeg er supergira i dag (den nye Jussi-boka kom endelig!) så har jeg lyst til å dele litt med dere. 14.mars trekker jeg ut en leser som får pakken det er bilde av. Det eneste du behøver å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar om hvorfor du har lyst på denne pakken.

Pakken inneholder: Den nyeste boken til Jussi Adler-Olsen, spillet Black Stories og en boks med deilig te.

(Alt er for øvrig sponset av meg selv)

38 kommentarer:

 1. Så flott presang, jeg er gjerne med i trekningen. Jeg har veldig lyst til å vinne siden jeg har hørt så mye bra om Adler-Olsens bøker fra før av. Pappa har lest to av dem og har vært veldig fornøyd, blant annet. Makabre mysterier sier jeg heller ikke nei takk til, og te hører med når man sitter og leser. Tebeholdningen begynner å bli skranten her hjemme, kunne trengt litt påfyll...

  SvarSlett
 2. Wow, for en flott giveaway!! Jeg vil gjerne være med fordi jeg er skikkelig Jussi-fan og vil gjerne ha boka på norsk også - helt riktig; jeg klarte ikke å vente på den norske utgaven og har lest den på dansk :) Te og spill er ikke feil det heller!! God helg :)

  SvarSlett
 3. Det er en ivrig te-drikker som melder seg på i trekningen. Jussi sin nye bok er den jeg aller helst vil tilbringe påsken sammen med, så klart jeg vil være med!!

  SvarSlett
 4. Å, dette kan jeg ikke la går fra meg. Har lenge tenkt å lese Jussi. Her er anledningen, kanskje.. Og god te det drikker jeg hver kveld..) God helg til deg..:)

  SvarSlett
 5. Å, så spennede da! Jeg har nå etter uttallige anbefalinger bestemt meg for å lese Jussi Adler Olsen, så da er det bare å håpe på vinnerlykke!

  SvarSlett
 6. Dette hadde vært et deilig påskeavbrekk fra pensumhverdagen. Krysser fingrene!

  SvarSlett
 7. Hei,er innom hos deg med jevne mellomrom.Flott påskepresang-denne vil jeg gjerne være med på.God helg til deg.Hilsen Vigdis (jmag-vaa@online.no)

  SvarSlett
 8. Dette var jammen meg en flott påskegave, og jeg har ingen problemer med å si hvorfor jeg vil vinne:)
  Jussi Adler-Olsen står høyt på ønskelisten min, og foreløpig har jeg bare en av bøkene hans. Jeg eeeelsker te og er ei skikkelig tekjerring. Spill, det liker vi i denne heimen :)

  SvarSlett
 9. Oj for en super Påskegave:)
  Jeg Ønsker meg denne pakken skikkelig,da jeg har så utrolig lyst på den nye boken til Jussi Adler - Olsen, jeg har lest alle bøkene . Det er spenning fra ende til annen,å jeg har gledet meg veldig til den boken så den ligger høyt høyt oppe på Ønskelisten :)
  Te og spill er jo bare supert til Påsken,da kan man være sosial innimellom lesingen :) Å hva er vel mer herlig ,en god kopp te og en bok på fanget,men de andre spiller spill (hehe) :)
  Det er supert med mange muligheter :)
  Nå holder jeg på med den nye boken til Chelsea Cain , å den er super spennende.. SÅ nå krysser jeg fingrene og håper jeg er heldig.. Jeg kan nemlig ikke kjøpe 2 bøker i mnd,så kanskje jeg er heldig her og kan kose meg i Påsken med en rykende fersk bok...

  Ønsker deg en super helg..
  Takk for en kjempe fin blogg..
  Stor hilsen fra en Bok Orm fra Vestlandet..
  Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  SvarSlett
 10. For en herlig giveaway:-) Dette vil jeg selvfølgelig være med på og dette passer perfekt til påske,bok,spill og te! En fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 11. Because I'm worth it! Haha, kunne ikke dy meg! Det er nemlig den kleineste kommentaren i tv-reklame jeg hører, og jeg fryser på ryggen av at reklamefolk ennå idag faller for samme "salgstrikset" Det verste er jo - at det jammen ser ut for å fungere, for ellers var det vel ikke gjenbrukt til det kjedsommelig tragiske?!? Nuvel, nok om den.

  Hvorfor jeg har lyst på pakken? Fordi det er en fantastisk flott påskegave som jeg kan dele med både sambo (boka), ungene (spillet som vi kan ha på hytta - alltid kjekt med nye spill!) og være egoist og nyte selv (verken sambo eller ungene drikker kaffe eller te, så teen blir min Min! Og selvfølgelig fordi jeg ønsker å lese den nyeste til Jussi! (ennå ikke lest ei bok av ham, men har faktisk 2 stk. liggende i marskrim-haugen :o)

  SvarSlett
 12. Jeg ønsker meg påskegaven fordi jeg ennå ikke (som den eneste bokelskeren i Norge, har jeg inntrykk av) ennå ikke har lest noe av Jussi Adler-Olsen. Derimot leste jeg et intervju av ham i et ukeblad (det var en slik hjemme hos-reportasje sammen med hans kone) og han virket som en sympatisk og spennende person. Uansett om jeg blir den heldige vinneren eller ikke, tenker jeg å stifte bekjentskap med hans forfatterskap denne påsken.
  Spill & te ville vært supert som kos sammen med resten av familien når vi alle samles. Hilsen Hanne
  matpakkemamma(krøllalfa)gmail.com

  PS: Takk for mange flotte blogginnlegg

  SvarSlett
 13. Hei.
  Flott giveaway. Påske har alltid vært en tid hvor man tar seg tid til å spille spill med familien, kose seg med god mat og drikke og påskekrim. Denne giveawayen har elementer som er ment for å dele og være sosial. Det er kjempeflott!

  Kontakt meg; andrea.hjeldnes@hotmail.com
  Varme klemmer fra Andrea 19 år.

  SvarSlett
 14. Jeg er en skikkelig lesehest
  og Jussi er blant forfattere jeg liker best !
  Skulle jeg være så heldig å vinne,
  ville jeg bli en kjempeglad kvinne :-))

  tevens@online.no

  SvarSlett
 15. Jeg har visst gått glipp av denne forfatteren.
  Trodde jeg kjente de fleste da jeg er en ordentlig lesehest,
  men disse har jeg nok gått glipp av
  De andre premiene er heller ikke å forakte!!
  Ønsker veldig å vinne denne pakken da jeg har et grusomt tøft liv nå etter 4 voldsomme ulykker som ingen klarer å lege.
  Håper på flaks her!!!

  Vennlig hilsen Guri Marie
  gurimarkekr@gmail.com

  SvarSlett
 16. Hei! Æ ønske mæ påske-pakken fordi æ må ha bypåske iår...Pakken hadde hjulpet mæ te å ha litt påskestemning likevel:)
  Æ kryssefingran:)

  Mvh Veronica

  v.pedersen32@gmail.com

  SvarSlett
 17. oii for en herlig påske kos gave, jeg har ikke hørt om boka, men leser mye. spill og te er store favoritter hos meg

  SvarSlett
 18. Ååå, denne ønsker jeg meg :)
  Kjøpte de første i sommer og skulle kose meg med de....men var i en alvorlig sykkelulykke så sommeren ble ikke helt som jeg trodde....knust arm, ansikt og hode...60 sting, skruer og plater...
  Fikk ikke lov til og lese av legene, nytt inngrep nå til fredag, så satser på og lese alle de bøkene i påsken :)

  Carpe diem!
  HUSK bruk hjelm...det hadde ikke jeg....

  SvarSlett
 19. Påsken symboliseres av tre ting for meg. Bøker, Påskekrim på tv og spill. Jeg drikker ikke te, men har en mann som er teelsker på sin hals. Så den pakken her vil ikke bare glede meg som får oppfyllt to av mine tre kriterier for en god påske, men også han som får te han kan nyte i fred og ro :)

  SvarSlett
 20. For en flott påskegave :) 3 fine ting, akkurat hva man kan ønske seg til påsken, hørt om boken så dette er noe jeg ønsker meg masse.
  grokaas@gmail.com

  SvarSlett
 21. Jeg ønsker meg denne boken, da jeg har lest altfor mye skole- og jobbrelatert litteratur i det siste. Jeg trenger et avbrekk, noe jeg definitivt vil få av denne boken. Har hørt en del bra om den. Dessuten er det snart påske, og den skal jeg nyte med god litteratur, og gjerne en kopp te til :)

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 22. Veldig fin giveaway! Virker som den er sammensatt for å gi vinneren en perfekt påske, - bare påskeegget som mangler :)
  Hadde satt stor pris på å være den heldige vinner!

  SvarSlett
 23. Krysser fingrene for at det er jeg som stikker av med dette flotte kinder-egget av en påske-givaway! :) Ikke bare har jeg til gode å lese noe av denne forfatteren, jeg elsker dessuten te (er visst ikke alene om det blandt bokelskere ser jeg). Og spill blir aldri feil!

  SvarSlett
 24. Wow! Tusen takk til alle som blir med. Artig at så mange er interesserte. Beklager dessuten at jeg ikke har hatt tid til å svare hver enkelt av dere.

  SvarSlett
 25. Jeg har ikke noen bedre grunn til noen av de andre til å skulle vinne, men jeg elsker spill, bøker og te, så denne pakken var "right up my alley". Krysser fingrene for at jeg får stifte bekjentskap med Jussi Adler-Olsen i påsken. :)

  SvarSlett
 26. Kul konkurranse! Jeg har lyst til å vinne fordi jeg elsker te, har lest lite krim og føler at jeg må gjøre noe med det og spillet virker supert.

  SvarSlett
 27. Jeg håper jeg vinner fordi jeg er skuddårsbarn og i år er det ikke skuddår, dermed fikk jeg fint lite bursdagsgaver :/

  SvarSlett
 28. Har hørt masse om Jussi Adler-Olsen, men ikke lest noe. Påske og krim/mysterier hører sammen så dette hadde vært supert. Har en kjedelig påske frmfor meg, så dette hadde lyst opp tilværelsen littegranne:)

  SvarSlett
 29. Herlig bakgrunn for en påskepresang - å gi bort noe fordi du er supergira over at en bok har kommet ut!!! Klapper i hendene og smiler fra øre til øre for slik entusiasme og passion for litteratur : )))

  Har ikke lest noe av Jussi Adler-Olsen ennå, og etter all rosen forfatteren har fått fra flere hold, er jeg veldig nysgjerrig på bøkene hans - så ja, jeg har helt klart lyst på din flotte påskepresang : ) Te og for meg nytt og ukjent spill, er så absolutt forlokkende - nå har du fått meg supergira også ; D

  SvarSlett
 30. Jussi Adler Olsen er det perfekte påskeselskap. Alltid en den god kriminalhistorie i en perfekt innpakning. Et eget påskespill der man skal løse kriminalgåter i solveggen eller foran peisen med en god kopp te til høres spennende ut. Så JA TAKK jeg vil gjerne fylle påskeegget mitt med disse lekkerbiskene.

  Hilsen Randi
  lukjoe@online.no

  SvarSlett
 31. Så hyggelig med påskepresang :)
  Jeg elsker bøker og å lese, men av en eller annen grunn er jeg skikkelig dårlig på å kjøpe meg nye bøker. Det er ofte veldig mange jeg ønsker meg også har jeg kanskje ikke penger til å kjøpe de med en gang, også glemmer jeg det litt. Denne boka står på ønskeliste så da prøver jeg lykken :)
  (signe4@hotmail.com)

  SvarSlett
 32. Jeg vil gjerne vinne denne pakken og kose meg med i påsken. Har ikke hatt fri i påsken på flere år;) detta ser jeg virkelig frem til. Og hva passer vel bedre da? ;)

  SvarSlett
 33. haugland.malin@gmail.com hørte til kommentaren ang påske fri ;)

  SvarSlett
 34. så flott en påskepakke :) ma-sto@hotmail.com

  SvarSlett
 35. Jeg har en mann som er krim- elsker, og som har anbefalt Adler- Olsen lenge til meg... det er bare det at det er så mye som MÅ leses, og så alt for liten tid! Vinner jeg påskepakken din, kan min kjære og jeg småkrangle om hvem som skal få med seg boka i senga, mens vi spiller spill og drikker te med ungene... ah, påskeferie snart jo!

  SvarSlett
 36. Ønsker å være den beste jeg kan,
  gi av min kjærlighet i bøtter og spann!
  Litt tid og pleie til min egen sjel,
  samt kroppens ytre som trenger en hel del:)))

  Måtte gaven fra deg min vei lande,
  slik at jeg også kan ta vare på andre:)
  Når dagene suser i rasende fart,
  må man ta vare på familien og være smart:)

  Kanskje får jeg denne store ære,
  av å lese boka i nydelige været:))
  Påska er om hjørnet, det er på tide,
  og familien viser seg fra sin beste side:)

  Mvh
  Merete Svartis Ludviksen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 37. For en flott påskepresang! Denne hadde vært super å kose seg med mens babyen sover :) Camilla, skogsmusa@hotmail.no

  SvarSlett
 38. Denne hadde vært super nå som jeg er i mammapermisjon, og trenger noe å kose meg med bare for meg selv mens babyen sover ♥

  Ha en super uke videre!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett