mandag 16. juli 2012

Ferietid

Da var ferien over. Har vært helt fantastisk!
Desverrre har jeg ikke fått lest så mye som ønsket, men noen bøker har det da blitt.
"Hauk og Due" av Langeland kommer for salg til høsten (Tiden), men jeg har vært så heldig at jeg har fått lese et forhåndsekemplar. Kan vel si såpass at man bare kan begynne å glede seg alerede. Boken var i hvert fall alt jeg ønsket den skulle være.
Men tilbake til ferien.... selv om jeg ikke har lest sånn kjempemye (skyldes at jeg stort sett har befunnet meg bak rattet) har jeg i det minste gitt ferien et lite innhold av litteratur. Jeg har nemlig vært i Astrid Lindgrens Verden (bildet til venstre er fra Bakkebygrenda). For en opplevelse! Mulig jeg er litt barnslig av meg.... men denne parken syntes jeg var kjempeflott. Selvfølgelig ble det handlet en del, ikke bare "sockerdricka" og "krummelur-karameller", men også bøker.  Jeg fant nemlig en bok jeg hadde glemt ut, skal skrive om den i Retrohjørnet i morgen. Boken  Allra käraste syster. En nydelig bok, både i tekst og bilder. Desverre for oss (og ennå mer for svenskene) fikk vi ikke besøke Katthult og Mariannelund, hele området ble utsatt for 50års flom.
Satser på en ny mulighet til neste år, da er det også mulig jeg rekker en tur innom Ystad. Har så fryktelig lyst til å dra dit å se litt.

Resten av ferien har jeg brukt på å lese meg gjennom bøkene om Alberte (Cora Sandel) og hørt lydbokversjonen av En dåre fri (Beate Grimsrud). Må også nevne at jeg var på Ranglerock i helgen, og hørte på Stein Torleif Bjella. Helt super konsert!

Men nå er det jobb og tilbake til normalen. Så da blir det nok mere blogging fremover.

6 kommentarer:

 1. Det høres ut som om du har hatt en fin ferie i "grannlandet"! Håper hverdagen ikke kommer for brått på da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjempefint i Sverige :-) Hverdagen har hvert fall kommet.... men det var kjempegøy å komme hjem til nye bøker og leseeks.

   Slett
 2. Så fint at du har hatt en fin ferie, selv har jeg akkurat startet på min, og på onsdag reiser jeg to uker til varmere strøk :)
  Astrid Lindgrens Verden høres fantastisk ut, og slett ikke barnslig - jeg husker godt gleden ved å lese bøkene hennes og å kunne vandre rundt i et univers av hennes karakterer og steder...ah, ja takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. God tur til varmen! :) Kan du ikke ta med litt sol tilbake?
   En tur til ALV-parken er vel verdt et besøk :)

   Slett
 3. Ser frem til mere blogging :) Har alltid hatt lyst å reise til Astrid Lindgrens verden. De husene ser så idylliske ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt å blogge også, men man må liksom ha tid til det også :)

   Slett