mandag 23. april 2012

Vinneren av bokpakken er....

Da vil jeg få gratulere den 6.personen som la igjen en kommentar om at de ønsket seg triologien til Suzanne Collins. Så Kristine, bøkene sendes deg i morgen. Håper du har hatt en fin bokdag!
(For å finne vinneren benyttet jeg meg av random.org)

Tusen takk til alle som svarte. Og tusen takk til Mari som til og med svarte på spøsmål for meg.

Ellers startet dagen med et rush av ivrige 6. og 7. klassinger som kom på besøk på butikken. I dag var nemlig kick-off for årets leselystaksjon. Utrolig morsomt med så mange og ivrige barn. De mest populære bøkene i år er: En pingles dagbok - den brutale sannhet av Jeff Kinney, Trash av Andy Mulligan og Mitt bankande hjarte av Alf Kjetil Walgermo.
Også bøkene Spøkelsene på Frostøy av Hilde Hagerup og Hjernen av Eirik Newth og Espen Dietrichs er med. Har du lyst å lese mer om Leselystaksjonen 2012 kan du klikke deg inn på leselystaksjon.no.

8 kommentarer:

 1. Gratulerer til vinneren:-) En pingles-dag bok holder min sønn som går i 7 klasse på å lese nå, bladde litt i den...virker veldig morsom....så tror jeg må låne den etterpå:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har lest alle "pinglebøkene". Utrolig morsomme!
   Pleier også å anefale dem på engelsk til unge voksne som vil trene seg på å lese engelsk.

   Slett
  2. Det hadde absolutt vært noe for meg... har som mål å lese 4 engelske bøker i år....sikkert ikke mange for en del men for meg er det litt av en bragd om jeg klarer det.

   Slett
 2. Jeg måtte bare bry meg vet du ;) Gratulerer så mye til Kristine! Jeg har såvidt lest litt i en av Pinglebøkene, den første, smugleste litt... for det måtte jo ikke være merkbart da den var kjøpt i julegave til en nevø. Det jeg leste var veldig morsomt! Absolutt en bokserie jeg har lyst til at vi skal ha i hylla her hjemme.

  SvarSlett
 3. Gratulerer til vinneren! Jeg er helt enig i at flere burde lese disse. Jeg vil bare tipse om at jeg i dag har en konkurranse på bloggen min der jeg gir bort Fiji Kitsune, en fantasybok skrevet av en ung norsk forfatter.

  SvarSlett
 4. Hjelpe meg!! Eg har ikkje fått med meg at eg har vunnet før eg fikk bøkene i posten i dag!! Tusen, tusen takk! Det var en meget gledelig overraskelse etter en travel dag på jobb. Og en super start på helga, trur eg skal starte å lese fyrste boka allereide i dag! :-))) Takk igjen, dette var knall :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer nok en gang :) Er så glad for at posten gjorde jobben sin. Ønsker deg god lesing og god helg!

   Slett